Morning sickness

Hai ibu2 semua.. Normal ke kalau kandungan 11 minggu masih morning sickness. 1st baby. Sampai x dpt nak cium bau2 masakan ???. Dari pagi sampai malam tekak ni rasa x selesa. Makan sikit pun dah nak muntah balik. Lepas tu rasa nak makan makanan yg manis2 je. Ibu2 ada tips x?

31 Balas

Sy pun same sis..smpai 4 ke 5 bulan baru ok. Kne bertabah je la sis. Pstu ape yg rse nak mkn @ boleh telan tu mkn je sis dr perut x isi lgsung. Nti makin besar die makin ok