Morning sickness

Hai ibu2 semua.. Normal ke kalau kandungan 11 minggu masih morning sickness. 1st baby. Sampai x dpt nak cium bau2 masakan ???. Dari pagi sampai malam tekak ni rasa x selesa. Makan sikit pun dah nak muntah balik. Lepas tu rasa nak makan makanan yg manis2 je. Ibu2 ada tips x?

31 Balas

sy dah 16weeks+ pun masih morning sickness lg..😭😭 kerap loya dan muntah..ada juga alahan pd bau.. bau masakan xboleh..bau suami xboleh..huhuhu😭

4y ago

Hehe i feel u .. teruskan istighfar sambil menangis , takpe teruskan menangis , jgn mkn diri dah lah.. kuat taw !!! mase preggy ni , saya benci ngn suami saye🤣 nasib faham