sakit bila nk buang air besar

hai ibu2 semua...ade x yg pernah sakit bila nk membuang air besar??sy pregnant 14weeks

5 Balas

Sama laa mcm syaa tym pregnant belas2 week... X buasir x sembelit jgk.. cumaa mmg skit laaa bila mmbuang.. sakit dri senggugut tu... Ada iras2 sakit mau bsalin tu... Tapi alhamdulillah smnjak kndungaan ni 20week x skit daa... Skg da 22week ✌️

Sy mcm tu la.. Masuk trimester kedua ok dah.. Tp bila trimester 3 sembelit balik 😂 walaupun da mkn sayur & minum air masak byk..

saya dh 35week.. skrg rasa kene buasir.. sakit taktau nak buat mcm mana

Sya mcm tu..masa belas2 minggu sembelit smpai kluar buasir..

Sembelit atau buasir maksud awk ?

4y ago

Buasir la kot. Luka ke kan.