sakit gigi

Assalamualaikum.. nk tnye..ade x ibu2 yg tgh mengandung pernah alami sakit gigi.. appmnt sy isnin ni.. tp mcm xtahan sgt dh... ade petua x mcm mne nk hilangkan sakit gigi ni. Tq

2 Balas

Saya puan dah la masa tu 6 month, sakit gigi plus dgn perut. Aduh mmg xblh nak tahan. Suami ada belikan ubat mcm bonjela nama ubat tu saya lupa. Tapi bagus pakai bila sapu dkt tmpt gigi yg sakit tu terus rasa kebas mcm kena suntik ubat kebas. Ubat tu ibu mengandung pun blh pakai tak bahaya. Saya lupa apa nama ubat tu, tak tahu ada lagi ke tdk. Sbb skrg mmg dah tak sakit gigi.

4y ago

Maaf lambat balas nama ubat tu mucopain boleh beli dekat farmasi

Boleh beli di farmasi

3y ago

salam sis, okay ke ubat ni? sbb sy mgndung n skrg ni tgh alami sakit ggi teramat sgt