kerap buang air besar

Assalamualaikum hai sy baru 35minggu 4hari ada x sama mcm saya kerap sangat membuang air besar...sakit nya bila nak buang air besar..padahal bukan sembelit pn

6 Balas

Sama sis. Lps mkn wajib mmbuang 3,4 kali sehari 😂 letih ulang alik jamban. Biasanya kalau dkt due jd kerap cirit kn, tp sy kerap sembelit ketul kecik2. Sy 36w2d

Sy 1hari 3kali sy membuang..start 32weeks..skg da 35weeks da..tapi ok je..x sembelit

Masa nk mbuang tu perut sakit gegila kan...sy jd cmtu jgk..

Sy hari2 membuang tapi tak sembelit. Lancar pulak 😅

Normal tu

Normql