bahasa baby?

Hai ibu2 saya nak tanya.. Anak saya baru 1tahun5bulan.. Soalannya.. Bila baca dari perkambangan yg di list kan berkenaan bercakap beberapa perkataan.. Anak saya mampu cakap bahasa alien.. Normal ke.. Ke kena bahasa yang betul.. Yang boleh pun "bye" tapi bunyi "ai"

2 Balas

Anak sy pun pkai bhsa alien..lam2 dia akn ckp yg betul..tapi pastikan kita ckp yg baku dgnnya

takpe! baby development semua lain. just make sure you selalu ajar dia. ☺️