lambat bercakap

Hai momy...nak tanya normal ka anak 1 tahun 6 bulan xbercakap lagi..just mengomel bahasa alien sahaja..panggil nama pun xpndai lagi..tapi dia faham arahan ..and kalau nak sesuatu dia just tunjuk n cakap bahasa alien saja ..nurse cakap dia sepatutnya dah boleh cakap 1 atau 2 patah perkataan dah...

2 Balas

Anak buah saya pun belum lagi. Dah 11 bulan. Mungkin lambat sikit sis. Selalu bercakap bahasa dia sahaja. Sebut mama abah pun belum. Bulan 3 tahun depan nak dapat adik lagi 😅

Kne byk bckp dgn anak sis, tp jgn bckp pelat2..