Sakit perut

Dari semalam sakit perut sampai pagi ni.perut mengeras tpi x lama lah.. sya timbang berat badan turun 2kg.cek tanda xda tanda² mok bersalin.kenapa ya mcm ni? ada yg pernah alami mcm ni? #37week4days

1 Balas

Saya ade pengalaman macam ni time 37 weeks..tapi xbersalin..mungkin tu cuma contraction kecil..finally saya bersalin overdue,41weeks😑

5y ago

😂😂.. Sya kegel ja slalu. yg lain tu x buat .. xlarat rasa nya .. baby sya besar dalam perut kata doc😟 risauuu