Perut Mengeras

Normal ke 33week sakit perut sampai kepinggang dari subuh tak hilang lagi sakitnya smpai dah tghhari ? 🥴 baby mengeras je sampai tk boleh bernafas #firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Balas

Klu x ok pergi hosp sis. Sy baru discharge dr hosp. Tiga hari kne tahan wad. Gara2 perut asyik mngeras and ada contraction. Memandangkn sy bru 32w time tu, jd doc cucuk dexa n bg ubt hentikn contraction or keras perut tu. Alhamdulillah, lps tige hari, da ok n boleh discharge.

Hai sis...bagaimana kabar skrg,dah ok ka atau masih dgn keadaan yg sama?klo masih,better g hospital la sis...risau,takut nti tu adalah tanda2 dah nak bersalin