38minggu 5hari

Mommy.. sy skrg 38minggu 5hari.. sy kerap rasa pening dan mual.. ad yang pernah rasa mcm ni ke? Dan lagi 1.. perut sy juga kerap mengeras.. bila mengeras.. die sakit sampai ke pinggang.. lengunh2 celah kangkang.. itu contraction ke?

2 Balas

Sy pun 38minggu 5 hari perut mengeras tpi belum ada tanda lagi..

itu tanda nk bersalin dah itu sis .klu sy meme nk bersalin dah itu

1y ago

awk nak berak kena jaga dkt bwh itu takut terkeluar bby plk kan 😄 susah plk nti