Hb Low

Hai ibu2... Hri ni bru lpas check up.. 5x check 5x hb drop.. Dh xminum kafien, mkn ikut arahan ttap drop jgk☹️so trpkir nak try jus delima gulsan tu.. Boleh thu spe yg prnh try delima gulsan tu.. Elok utk naikkan hb kan? Boleh beli kt kedai jamu je ke?

30 Balas

Sy tgh amalkan pati delima gulsan tu..alhamdulillah hb naik..

Better mkn buah2 n sayur yg banyak zat besi.. Eat fresh..

Samala...ubat dah makan.kafein,teh Dan Milo x sentuh pun

5y ago

susu/ soya, kuning telur, coklat , keju ini pun kena elak kan....ini list dari pakar pemakanan saya dulu laa, masa hb saya drop tiba2

Sis MKN bayam Brazil insyaallah hb okey ni...

Try jus mamariam..mmng hb akn naik..😍👍

Sama lah ngan sy, sy pun hb takat 11-10 jek

Sy mkn iberet folic hb jd baik sis

Boleh...jgn mkn yg masam2

Try minum jus mamariam

Jus mamariam rasanya