perasaan kamu?

Hai ibu2. Apa perasaan korang jika bayi kamu kena komen bukan2. Cthnya, hitam la, tak comel la, tak ikut muka ibu/bapa lah. Dan yg lagi teruk belum membesar dah ckp bukan2 mesti perangai buruk mcm pacik nya atau ayhnya dan apa2 sajalah yg buruk. Apa tindakan korang yg baru melahirkan bayi tuh kena ckp2 begitu? Hmmm.

70 Balas

Maki dalam hati... Hahhaha, geram je, slalu kena, ada masa jawab balik, ada masa maki je dalam hati, macam la ank dorang tu helok sangat.. Anak sy masa lahir memang putih, da besar sikit makin gelap ikut kulit saya, ayah nya memang putih.. Lepastu ade anak akak baru lahir memang putih, dan2 la nak update status putih nya kulit, yg laen2 pon sebok nak bandingkan kulit anak sy ngn anak akak, rasa menyampah..