Mimpi buruk

Hai ibu pernah tak korang mimpi buruk semasa pregnant? Smlm sy mimpi sy lahirkan bayi tidak cukup bulan, muka bayi pucat dan mata hitam. Saya jadi takut bila teringat mimpi tu😑. Skg dah 26w risau sgt😫

3 Balas

awak banyak fikir sangat tu tu... saya pun pernah mimpi yang bukan2 masa awal2 kandungan... lepas tu share dengan family dengan suami.. diorang cakap jangan fikir bukan2.. positif je... jangan stress... mimpi tu mainan tidur je..

saya pun pernah mimpi lebih kurang mcm tu.. kita doa saja ya sis

gangguan syaitan tu. banyak doa banyak2 ya mommy!