perasaan kamu?

Hai ibu2. Apa perasaan korang jika bayi kamu kena komen bukan2. Cthnya, hitam la, tak comel la, tak ikut muka ibu/bapa lah. Dan yg lagi teruk belum membesar dah ckp bukan2 mesti perangai buruk mcm pacik nya atau ayhnya dan apa2 sajalah yg buruk. Apa tindakan korang yg baru melahirkan bayi tuh kena ckp2 begitu? Hmmm.

70 Balas

Mcm2 rase taw..even fmly in law pon kate mcm2 kt ank sy ni..senang asal dorg dtg umh je sy tros bwak msok bilik konon nk bf xnk diganggu..plus org tgh pantang kot hormat la privacy org pantang..tu pon kite tgh pantang dok potpet cne cni..bkn xske ditegur tp annoying