Kantung X Nmpk

Hai ibu ii sy nk tnya laa brpa ary ni sy check upt gne clear blue sy prggy 1-2week. Tpi bila check kat klinik normal ke xnmpk lg kantung tu. Help me sy konfius

2 Balas

Br lg tu..nnt klau da msok sebulan 2 br nmpk..kdg silap scanner pon leh jd..cm my sis..dy scan sbb sakit perut cm contraction ..cek ad kantung...cek kt klinik..xde kantung...smpai skang xde sakit lg😅..misteri betul...tp upt dy negative..u positive kn.. In Shaa ALLAH betul..tahniah

5y ago

Insya Allah sis doakn ye baik. N semoga dprmudhkn dh 2 thn ttc.

normal la sis sbb bby keci lg.. tunggu 12 week nmpk la tuu.. sabarr

5y ago

yaa sis mmg tk nmpk lg.. scan 12 week msti da nmpk tuu .. btw jaga kesihatan n kandungan sis bebaik k.. godblessyouu