JOM MOHON JADI VIP MUM SEKARANG DAN SERTAI BENGKEL MEMBUAT CUPCAKE PERCUMA!

Hai, ibu-ibu sekalian ♥️ Anda gemarkan cupcake? Ingin belajar membuat cupcake secara PERCUMA? Collins Kitchen Lab ingin menjemput 10 VIP Mum bertuah untuk menghadiri bengkel membuat dan mendekorasi cupcake bersama Si Manja! Ibu boleh membawa anak berusia 5 tahun ke atas bersama untuk menyertai bengkel ini. Wah, menarik bukan? Ibu yang hadir dengan pasangan dan anak lebih kecil turut dibenarkan menunggu di Little Collins Cafe yang terletak di ruang bawah Collins Kitchen Lab. Apa yang istimewanya, ibu dan anak bukan sahaja boleh belajar membuat dan mendekorasi cupcake, malah dapat bawa pulang goodie bag bernilai RM150! Goodie bag mewah ini mengandungi pelbagai sagu hati menarik seperti fondant jar, cake topper khas, kotak macaron, potongan rainbow cake dan cookies comel! Maklumat lanjut tentang Bengkel Membuat Cupcake Bersama Collins Kitchen Lab: Tarikh: 10 November 2019 Masa: 12 tengah hari hingga 4 petang Lokasi: Collins Kitchen Lab, Mont Kiara

JOM MOHON JADI VIP MUM SEKARANG DAN SERTAI BENGKEL MEMBUAT CUPCAKE PERCUMA!
36 Balas

Nak join tapi baby tak keluar lagi 😭😭 Ibu2 yg ada anak 5 tahun ke atas tu pergi lah best kalau baking dengan anak ni ❤️❤️

Dpt jemputan tp jauh sgt. Harap ada buat dekat miri sarawak nanti 😣

Kalau dh jadi member vip blh terus pergi ke? Atau kena daftar dulu?

5y ago

Daftar dulu. Sbb 10 org je

terima jemputan, tp malangnya ada agenda lain tarikh tu😢

Nk jd vip tp malangnya bkn isnta femes..help me😭😭😭

5y ago

Ohh hehehehe

Bestnya.. Tapi tak dapat join sebab jauh... Huhu...

Wow bestnye😍 Anak nk masuk 3 tahun xblh join ke?

Best nya!!! Tapi, tak cukup syarat...huhu😢

dah minta nak join hari tu, takda respon pun

Bestnyaaaa.. Tp anak kecik lagi 😭