JOM MOHON JADI VIP MUM DAN NIKMATI FAEDAH BERGANDA!

Tahukah anda tentang VIP Mum theAsianparent? Adakah anda pernah mendengar atau melihat tentang VIP Mum di aplikasi? Dengan menjadi VIP Mum, anda layak menerima akses kepada pelbagai faedah dan ganjaran istimewa yang tidak ditawarkan kepada ahli komuniti biasa. Pelbagai pertandingan dan ganjaran eksklusif HANYA layak disertai oleh VIP Mum sahaja. Selain itu, anda akan dijemput ke acara eksklusif theAsianparent atau acara yang dianjurkan oleh klien theAsianparent dan banyak lagi! Malah, VIP Mum juga berpeluang mengulas tentang produk dan menerima bayaran untuk setiap ulasan! Wow, ibu kini boleh menggunakan media sosial untuk menjana pendapatan secara atas talian! Mohon jadi VIP Mum sekarang dan teruslah berkembang bersama Team theAsianparent.

67 Balas

I'm one of TAP VIP member..best kalau da jadi member nie..bnyak ganjaran yg sy dapat antaranya paling saya tak pernah miss mestilah spin of wheel..best dapat kumpul point then redeem dalam app tap nie.. Sekarang tengah tunggu email nanti diowg akn kreditkan point kite so lpas nie i da naik ke next level.. Platinum member 🤩

Admin, macam mana kalau sebelum ni dah mohon tapi tak lulus. Dan nak mohon lagi, boleh ke?

Yg saya Google nak dpt VIP Mum perlu ada followers kat IG at least 1,000 baru layak. Betul ke?

Sy nak jd vip..tpi sy hnya ada folower dlm ni..insta n fb x ada lah smpai 1000hmm

Nak pohon lagi tp warna merah je ditolak dah lama dh...tak bertukar biru pom lg..

Permohanan sy telah berjaya..👍👍👍 terima kasih theasiaparent

done ❤ syaa dari awal masuk dh jadi vip.. tak ingat cane buat 😅

Macam mana nak apply VIP mum. Boleh kongsikan

Dah mohon! Harap ada event dekat miri sarawak 😊

Dah apply tapi kena reject boleh apply semula tak