Baby kick

hai ibu ibu dan mommy.. nak tanya untuk 1st preggy bile start boleh rasa baby kick? skrg 19w kadang2 rasa ngilu kt tepi perut,senak dada.. normal ke adakah tu tanda bby mula brgerak slow?

1 Balas

Lain org lain situasi nye puan..setengah org 15w da bleh rasa gerakan bby.. ade yg lmbt..myb fktor saiz bdn ibu ade yg jnis kulit tebal lmbt skit nk rse pergerakan bby..yg jnis kulit nipis cpt rse pergerakan bby..mcm sy 18w pn baby da kuat kicking..

5y ago

Klau 20weeks ke bwh ni blom lg dpt rase tnjolan tumit atau siku baby tu..nti prot mkin sendat time tu mcm2 la pergerakan bby..