Baby kick kuat sangat

Ibu2 normal ke baby kick over sgt start awal pg td mean start subuh td.. Dia kick smpai ngilu dah sy rasa. Now sy 29w. Risau da pe2 je sbb kick dia kuat sgt start dini hari smpai skrg rasa ngilu dh ni. Tlg ye bg pandangan ni normal ke x. Sy risau pe2 jd kt dlm je. #firstbaby #pleasehelp #firstmom

3 Balas

Sy smlm satu hari xbergerak.. Sy tak perasan kot atau sy terlalu penat.. Drive jauh Dr kedah ke n9.. Pg2 nangis kenapa baby xbergerak.. Skrg baru lega bergerak dah.. Bergerak kuat pun risau. Tak rasa gerak lg risau

2y ago

Kan risau kalau gerak kuat or x gerak. Lg2 kalau kita jns paranoid sbb pnh miscarriage 1st pregnancy dlu mmg overthinking jdnya. Semoga dpermudahkan urusan kta smua.

kalau awak risau boleh je pergi scan dkt luar utk tengok condition baby awak☺️..

normal je.