Babyyy kick

Salam smua. Skrg sy baru 22w masih tak rasa lagi baby kick cuma kadang2 rasa ngilu kat perut .. ada tak mommy yg sama mcm sy ? Ke masih terlalu awal utk rasa baby kick

6 Balas

mungkin babyy la tu siss hehehe . sbb klau sy pon , wktu baring je dia akan kluar seketul dkt bhgian perut & bila babyy bergerakk tu terasa nyiluu . pcayaa padaa instinct , instinct ibu & anak ni kuatt 🤭 tp jgn risau , janji babyy nya sihattt .

kick dia tak rasa kuat pun awak. kdg kdg rasa mcm sedu pun ada. maybe dia dah kick cuma awak tak perasan. as long as baby sihat takde masalah

ank first dlu sy lmbt jgk mgkin confius rsaa tendgn tu. ank kdua ni 18w dh rasa lasak pulk tu

sy perasan kick 25w. org kata lewatnya...tp sy xpeduli, janji bila scan bby sihat

Saya 4 bulan da start rasa skrg 22 weeks makin kuat haha kakinya rasa btul

hmm samalah dengan saya...