tolong sya..

hai guys saya dah 23 minggu 4 hari dah mengadung.. saya mengadung anak luar nikah.. saya x de niat nk gugurkn anak ni sebb syg.. cume sye x pnh lgi prgi hospital buat ape2 pemeksaan.. cume ikut info ibu jaga kandungan je.. saya dudk kuantan.. tahu x hospital mne boleh tolong sya? buat check up sbb x lme dh nk bersalin.. ape perlu sye buat??

13 Balas

klau dh bersalin x nak jaga bg mak sedara sy.. dia xde ank tp teringin nk ambil ank angkt.. smpaikan dia dh berusaha tp xdpat baby lg.. sy ddk mersing..