Rawatan Kesuburan

Selamat pagi.. Sye nk tny ada x sesiapa disini pernah buat rawatan kesuburan? X kisah hospital kerajaan atau swasta... Blh share info x dgn sye. Trm ksh ?

2 Balas

sya penah buat rawatan kesuburan dkt hospital seberang jaya,xde la lama sgt menunggu tiap2 bulan ada appointment doktor .. setiap kli pegi kena cas rm5 je

Klinik swasta dr hamid arshad sy pnh pg..klu krjaan lmbt skit..nk cpt g swasta dlu da dpt result & ad apa2 mslah bleh mnta dr buat surat n g hsital kerajaan..

5y ago

Klu nk check up je xsmpai rm500. Dlm RM300++ brgntung pd mslh....skli dia bg vit..sbb stu mmg scan bawah jd nmpk lg..sy g klnik lain ckp xda apa..g stu scan bawah mmg ad kcil ktuln dkt ovari