cucuk depo

salam semua , sye dh cucuk depo 2x, n baby bru 6bln, lately ni sye rasa x sedap bdn n try pregnantcy test naik double line , mcm mne ye ? ade x ibu² pngalaman mcm sye ? x tahu nk buat ape lgi pulak sye ni ceazer.

5 Balas

baik awk rujuk ke klinik tmpt awk cucuk depo, sbb dorg msti ada data yg awk cucuk kat sna & still pregnant . minta nasihat doc kat sna , bole teruskan ke x kandungan dgn keadaan kesihatan awk skg plus bru bersalin secara czer 6bulan yg lalu .

Pernah jd dlu,cucuk depo tp still termengandung😌😌bby sy msa tu bru 5 bulan.tepksa la tadah telinga,nasip bukan ceazee

2y ago

Bgus kn,,kk yg sy pg dlu nurse garang2 haihhh

rezeki tu sis. sy pun mkn ubat perancang tpi prgnant jgk.🥰

boleh ke ibu² share bnde ni

refer klinik balik