tolong sya..

hai guys saya dah 23 minggu 4 hari dah mengadung.. saya mengadung anak luar nikah.. saya x de niat nk gugurkn anak ni sebb syg.. cume sye x pnh lgi prgi hospital buat ape2 pemeksaan.. cume ikut info ibu jaga kandungan je.. saya dudk kuantan.. tahu x hospital mne boleh tolong sya? buat check up sbb x lme dh nk bersalin.. ape perlu sye buat??

13 Balas

bawa bincang dgn pasangan dan juga family.. niat baik insya Allah dipermudahkan..

Buat buku pink di KK berdekatan. Buat cepat2 sbb dah lambat tu

siapa pn awk.. semoga urusan awk dan ank awk dipermudahkn..