bleeding

Hai gais.. Normal ke kalau keluar darah awal pregnancy ni? Btw darah tu xde keluar byk sgt.. Sikit je.. N sakit belakang n cramp tu lain mcm..

105 Balas

Hurmmmm...maaf ye sis klu apa sy taip ni buat sis tersinggung...hew3.. or bhsa sy agak kasar.. apa2 pn klu trjd mcm sis katakan tu better sis g hsptl chck..tu lg afdhal...sbb klu sis tnye dkt sini..xkn dpt selesaikn mslh apa2 sbbnye stiap bdn org adalah berbeza..rahim pn berbeza.kekdg ada yg berlaku cmtu sbb rahim dia xkuat... Nti doc akn bg ubt kuatkn rahim..sbb bby mkin mmbsrkn.. kang klu tnye dkt sini..stiap org akn bgtw berbeza dr pengalaman.. pe sy leh kata..stiap bdn adalah brbeza.. tkut nti sis think org yg ni mcm sm situasi mcm sis ..sis pn kata ok xpyh g hsptl sbb org ni sm mcm aku..tp nti kita silap skit xpsl nti kita gak yg akn menyesal if sumthng yg tnpa kita sngka berlaku..sbbnya kita xnk g hsptl chck..better g hsptl k..anyway take care urself..plz bykkn rest..n may Allah alwyz bless u..aamiin

5y ago

Hehehe😂😂😂btl tu...