8week

Hai everyone, im new here.... yesterday ada check up dengan doktor, tym scan ada nampak dua kantung... but satu kantung ada janin but the another one kosong.. feeling worried.. kena refer kat pakar on 11/6/2019.. ada tak mommies kat cni pernh alami atau dgr cerita pengalaman dr kawan.. takut darah naik lah pulak coz always thinking..

1 Balas

Twins la maksudnya kan? Kakak ipar sy pregnant twins juga tp satu xjadi...yg lg sorang dh lahir dh. 😍

5y ago

❤️