Brg Bby

Hai.. Blh share kat sy tak.. Brg apa yg perlu beli dulu sblm bby lahir dan bby berpa bln dh blh start beli..? ?

3 Balas

Boleh je beli sikit2 bulan2 yang unisex punya. Taklah ralat sangat duit habis tuk beli smua sekali kan. Kalau dah tau jntina dlm 6m keatas cmtu lagi excited beli baju. 0-3m pon ok. Nb punya tak perlu byk sbb baby cepat besar. Pampers tuk nb boleh je nk beli byk sbb kerap tukar. Boleh nk beli tilam baby, katil kalau perlu, carrier jugak. Bedung, mitten tuk pakaikan dlm lb nanti. ❤ minyak telon/yuyi. Yang lain boleh beli lepas or masa pantang.