Cara basuh baju baby

Hai bakal ibu-ibu semuaa☺️..maaf sy nk tanya...if kita basuh bju baby, boleh ke kita letakkan sekli pelembut kain..mcm downy time basuh bju baby...

13 Balas

Seelok2nya pkai pncuci khas bju baby. 😊. .sye dri nb smpai ank da nk msok 2thun stil pkai sbun pncuci baby. .n skng da nk msok 5tahun bsoh bju dye berasingan xcmpr bju ibu n babah dye. .hehe

5y ago

ha'a awk...baby sulung...hero mummy dye..hehe😂😂...due kita 1/1/2020...harap baby sabar kuar awal thun depn..hari2 usap peerut ckp...sabaa sikit😂😂...tq awkk...awk pon..moga dipermudhkn ye...kita fahmm..excited kn nk shoping barg baby😂😂