stress n takut

Hai assamualaikum smua ibu2...sy xthu nk mulakan Dr mn...21.10.19 ni sy akn buka buku pink tp yg sy risaukan ialah sy ngadung ank x sah...sy buntu..sy ad bgthu psgan sy tp dy. Mcm xambik Thu ...sy ase mcm dy buat sy mcm pelepas nafsu dy...sy dh ad ank girl tp. Sme jgk x sah...ank 1 tu ngn lki lain ank 2 lki lain....sy xthu Nk ngadu kt spe LG...sy tkt nk bgthu family Syy... Smpy sy pkir nk ggurkn je...8week lbh kndungn sy

35 Balas

Wslm xperlu tkut nk bkak buku pink,lg 1 klu laki tu btol2 sygkn awk die akn ikat awk jd wife die bkn jd pelepas nafsu die..tnggalkn je la laki yg xbertanggungjawab cm tu cri laki yg lbh elok skit..masa depan awk n ank2 lg penting n lg cerah ttup buku lama bkak buku bru..psl family awk kne terus terang diaorg nk mrh pon xguna sbb bnda dh jd..mula2 mmang la mak bapak mne xmrh ank buat bnda yg sama 2x tp nk menyesal pon dh xbole sbb awk dh pregnent..

5y ago

Wlcome dear..