pisahkn susu badan

Sy tngah mgandung ank ke4.. Ank ke3 masih myusu bdn.. Harini sy test untuk x bg ank sy myusu.. . Mula2 ok.. Tp bila dy nk tdor dy mgaruk nk susu.. . Kcian lak sy tngok dy mnagis.. . Ada x cara nk pisahkn susu bdn.. . Masa ank ptama n kedua senang je pisah susu.. . Yg nie mcm sush lh.

2 Balas

Hati kena kental mommy. Saya dulu nak stop susu anak pun sampai kami sama2 nangis sebab dia nak juga susu. Setiap kali nak tidur dia nangis. Tapi mommy kena kuat. Insya Allah, tak lama pun. Dia biasa nanti.

hi