Insomnia Dan Seakan Dengannya

Hai, Assalamualaikum.. Sya sekarang dh nk masok 5 bulan.. Sekarang sya susah sangat nak tidur waktu malam.. Dulu masa preggy anak 1st dan 2nd tak macam nie.. Sekarang hari2 malam tak boleh tidur.. Apa perlu sya buat ya? Boleh kawan2 bgi pendapat sikit..

1 Balas

Try minum susu dengan sedikit madu sebelum tidur atau hot chocolate drinks.. biar kurang manis atau tanpa gula ya.. takut kena kencing manis...kurangkan minum teh/ kopi Di siang hari..

5y ago

Tq sis.. Sya akan cuba petua sis..