susah tidur malam insomnia

sy baru preggy dalam 7weeks. sblum preggy pun mmg ada masalah insomnia. tapi makin worst bila start preggy. ada sesiapa yg ada masalah sama? macam mana nak cope ya? ade ubat ke? stress macam ni hari2.

1 Balas

Kesian mama. Cuba mama try minum susu sebelum tidur. 1 jam sebelum tidur relax tak perlu tengok fone. Set mind mama kena cukup tidur dan cukup rehat untuk kesihatan mama & baby. Stay safe mama.

2y ago

thank you mummy. alhamdulillah skrg sy consume minuman herba supercube osmanthus&roses mmg membantu sgt utk masalah insomnia sy. sebab tu jugak sy jadi agent. sape nak cuba boleh wasap sy yea www.wasap.my/60192361694