33w4d

Hai.saya aisyah.nak tanya kawan2 semua.kdgan sya dh masok 33w4d.dua hari ni sya sering sesak nafas.duduk pun sama,baring pun sama.kenapa?perkara biasa k kwan2?kawan2 ada alami juga k macam saya.saya juga sakit belakang,x dpat tidur..

2 Balas

28weeks saya ada scan.bby boy😊.dh mcam cra sya buat sis..ttp juga mcm tu.ingatkn kurg air,bgun pkul1 pgi,sya mnum air suam.msh juga rsa sma.kdang tidur x sedar.

Baby semakin membesar sis... Baby boy ke? Cuba tido dlm keadaan mengiring Kiri atau Kanan Dan letakkan bantal di tepi perut