kantung baby

hai, Assalamualaikum semua...sy nak tanya..ada tak yg macam sy...kalau di ikut kan usia kandungan dah 11weeks 4days...tp bila scan kali kedua still nmpak kantung shaja n tiada heartbeats lg..keadaan nie sungguh merisau kan sy..😭 gamba dibawah ialah scan kali kedua n kt scan tu tulis baru 5weeks 2days...

kantung baby
8 Balas

wsalam wbt.. 11w biasa janin da nmpak.. kemungkinan blighted ovum tapi depends juga mungkin sis ovulate lambat.. biasa lepas 2minggu doc akan repeat scan.. in shaa Allah sis positif ye, semoga semuanya baik2 je..

3y ago

insyaAllah awk ..hrap sume baik² saja