Sembelit dan buasir

Hai assalamualaikum semua . Nak tanya , korang yg preggy ni selalu tak sembelit ? And kene buAsir ? Sengsara ui time nak membuang . Ramai kata sebb makan ubat obimin tu . Tu mudah sembelit . Tu nak cari altenatif lain untuk ubat tambah darah selain kk bagi . Yg tak buat sembelit . Baca kat google buasir ni bahaya time ngandung risiko nak beranak normal tu susah . Hm risau

1 Balas

Saya pun sembelit tapi lepas makan ulam pegaga kan membuang habis semua 😅 makan obimin juga😅

2y ago

btol tu Hari tu membuang 1 mggu sampai keluar darah takut pulak jadi