Ubat Sembelit

Mom , apa ubat sembelit yg bagus ? sy betul betul susah membuang 😭 skrng keluar buasir sudah .. siapa Ada tahu ubat sembelit dengan buasir , tolong share dengan sy .

2 Balas

Duphalac..beli kat farmasi, safe for any trimester pregnancy.. inshallah..sy tengah guna skrang utk megatasinya😅

6mo ago

tidak ikut juga sis 🥲 sudah try

hi sis, mkn buah n sayur lbih..n try amek forlax, ia bantu utk lembutkan najis, so snang nk mmbuang..

6mo ago

dah macam macam buah sy cuba, skrng kurang makan goreng sudah . makan sayur rebus terus tp tiada apa apa yg berubah 😭