Susu

hai assalamualaikum mommy2 nak tanya susu apa yang elok ya untuk ibu mengandung ??

6 Balas

Xsure la sis..depend pd bdn kita penerimaan cmne..klu sis xnk bli yg byk dlu susu tin..sis leh request sample susu peknen dkt online lepas try tgk mne sesuai dgn sis dan blh bli....mcm sy..bdn sy sesuai minum susu frisomum

boleh je mana2 susu, sis. yg penting nak kalsium utk badan & baby. sy dulu minum mcm2, enfamama, kdg2 fernleaf, susu segar mcm2 perasa.

sy minum frisomum.. xmanis n rase lemak2 je..

Waalaikumussalam, saya minum sus anmun 🤗

4y ago

saya minum jugak tapi mungkin tak sesuai dgn saya .

Sy minum susu maryam jamu nenek.

4y ago

ohh ok2 . tq sis

Moeder