Susu ibu mengandung

Assalamualaikum selamat pagi...Saya nak tanya susu apa yg elok untuk ibu mengandung..?suggest kn TQ

5 Balas

Iya. Boleh je minum susu brand apa sekalipun. Yang penting pilih susu yang tiada gula tambahan dan perasa. Susu flavour ori lagi better. Try compare and check susu tu semua and pilih yang high vitamin/calcium and less sugar.

Waalaikumsalam. Boleh je nak minum susu apa pon yang jual kat kedai tu, nak minum susu khas untuk preggy pon boleh. Asalkan boleh telan time preggy ni. Susu hl ke farm fresh ke ☺️👌

Sy mnum similac. Krg manis n sdap. Bgus utk yg ada sembelit juga. Lancar je mmbuang hehe

Sy minum susu kambing. Tapi xdigalakkan ye utk ibu darah O 😊

Saya minum maeez