baby tk Lalu mkn

Hai assalammualaikum..saya NK tnya ibu2 YG berpegalaman...Saya orng baru fisrtime Ada baby...ank kurng mkn lebih Kan susu berbanding mkn...bila suap makn dia Susah nk buka mulut..tkut sgt NK buka mulut...suap paksa dn cara lembut pun Susah nk buka mulut...Ada Tak cara nak bagi baby selera makan n buka mulut Masa Kita suap mkn...?????.....

2 Balas

Sama la sis.. sy tgah melaluinye.. byk mknn msk buang je hihi... kerap bg pun stu suap je dpt...

4y ago

😂😂😂😂....ohh yelakn...sekjp je baby nk besar...x lma lgi ckup sethn...