Anak taknak buka mulut 😭

Hi mommies, anak sy dah 6 bulan 19 hari and dah boleh mkn lah kan , masalah sy sekarang ni anak sy jenis tk nak buka mulut kalau kita suap apa2 😭 bubur nasi kosong bubur nasi versi baby dah mcm2 sy buat tetap dia tk nk buka mulut jgk 😭 nk buat mcmana ni 😭#bantusharing #firstmom #ingintahu

1 Balas

keep offering. jgn give up

2mo ago

Sy suap jgk sampai habis mknan tu tapi duk rasa bersalah jgk sbb mcm paksa dia mkn 😭 tapi bila sy suap masuk mulut tu dia telan cuma dia tk nk buka mulut huaaaaw😭