buntu

Hai u allz..saya akan bakal menjdi ibu ..dh 6mgu kandungan..anak first..skrg ni saya ingin bertanya..suami saya dah lari brsama kawan2 tinggal saya hampir dua minggu nk masuk tiga mgu ..apa perlu saya buat ?

1 Balas

Alasan apa ye suami awk tggl awk mcm tu? Die dh thu belum awk prgnt? 😭😣

5y ago

Alasan dia gn kwn2 polis buru..dia thu saya pregnant..tp last contact sebelum dia tinggal saya dkt umah mak ayah..dia cakap nk cerai..dia nk bujang..sedih sgt