Makanan dan minuman

Hai para ibu sekalian..bakal bapa ingin bertanya kepada para ibu2 sekalian..isteri saya ngidam nk mnm tealive + properity + cappucino cheese cake..so pe cadangan ibu2 sekalian..dari bakal bapa yang buntu ini..

1 Balas

tealive sy ade minum.. tapi sy amik oreo smoothie no topping.. kalau prosperity tu, ade mommy kata x boleh mkn sbb lada hitam ke ape ntah.. tapi sy ade mkn chicken chop.. bab cuppacino cheese cake tu sy x sure ingredients ape.. cuma kalau boleh, jarak2 kn pengambilan sbb ibu preggy x boleh byk amik caffeine..

5y ago

most welcome