Minta pendapat?

Hai bakal bakal ibu,, Sy nak tanya pendapat, Skrg usia kandungan hampir 9 minggu, Tapi tiba tiba mcm ada lendir darah keluar? #bantusharing

4 Balas

pada pengalaman sya..sya dlu pernah jgak kluar darah warna coklat pekat+lendir usia kandungan masa 9week..tpi tak bnyak la sikit ja..alhamdulillah ok ja tak apa2... skrg usia kan sdah 35week 5day..

jika alami spotting mcmni better puan pergi ke hsptl asap bg mndptkn rwtn kadar segera..sbb tkut ia tnda awl tuk alami keguguran.mg dpmudahkan segalanya..aamiin

usia kandungan 8 minggu tp ada lendir koko boleh x disini sharing

rjuk doc sis