HB LOW

Hai you Alls... Sy nak tnya ni , sy dah masuk 34 minggu. Tapi hb tetap rendah. Ada x yg tau tips nak naikkn hb... Yg paling mujarab

24 Balas

Pengalaman saya prgnant yg ke3 ni,hujung2 saya banyak minum air kelapa hb naik sampai 12..tp xtahu la asbab air kelapa ke ape..nak kata rajin mkn vitamin klinik bg xpun sbb hujung2 saya dah mls makan vitamin klinik bg tu (jgn ikut cara saya)..dan ada yg ckp minum air klpa nanti bersalin anak bersih,saya besalin xdela anak bersih pun sama jugak 😁