HB LOW

Hai you Alls... Sy nak tnya ni , sy dah masuk 34 minggu. Tapi hb tetap rendah. Ada x yg tau tips nak naikkn hb... Yg paling mujarab

24 Balas

Minum air rebusan barli sis.. pastue mkn ubt sangobion 2bjik sblm tdo mlm.. sy pn ritu hb low jgk.. mkn kerang la.. aty ayam la.. kerang la.. smua xjd.. last sepupu sy suroh minum air rebusan barli kerp2.. ngn sangobion.. 2bjik tiap mlm sblm tdo.. bru naik cntik hb sy... sy ubt iron yg kk bg xsesuai.. hb sy xnaik2.. pastue asyik sakit kpla.. sbb tue misi soh bli sangobion kt frmasi... smpi skng sy mkn tue la dgn amalkn air barli.. sme la kte sis.. 34mggu