25weeks

Hai ada sapa2 25w yang baby aktif menendang sampai susah nk tido? Kita bgun subuh pon dia bgun skli dok kicking2 ??malam lagila rasa mcm roller coaster dah dlm perut nie.

6 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Dri perut kita ajar baby cara tidur siang dan mlm... Smpai dia kluar dia boleh taw siang dan mlm.. kena ajar dia suasana siang dan mlm cam baby sy.. heheh.. setiap malam pastikan dady dia ckp d perut gud nite awal pagi pla gud moning... Smpai skg d teruskn syukur mlm kmi semua tidur jaa tiada bgun mnjaga... 五五

Baca lagi

Kenapa lah saya tak rasa semua tu hahahaha. Tidur mati gamaknya. Padahal dah 36weeks ni. Bila alarm bunyi 5.30am je baru rasa baby gerak2 sebab masa tu mamai even tidur balik lepas matikan alarm hahaha. Konon nak tidur balik tapi baby xkasi. Hihi

VIP Member

Sama Mcm Sya hamilkan anak no 3..Bru lagi bersalin bulan 3 tahun nie..Masa preggy kn dia..memng setiap malm susah nk tdo..bgun pagi mengantuk xyah kira lah..sbb mlm xleh nk tdo..baby aktif Allah sje yg tau不

3y ago

Kan sis. Bila dia tido kita lak rindu nk dia gerak2 pdhl dlm peyut lg hehe.

Sama..saya 20week mlm die punya aktif xleh bawak bincang..hahahha tp hapoy tngok insyaAllah baby sihat semua..xkesah la mummy x cukup tido pun..

Aa mlm2 tiba2 aktif. Nasib la dh lahir tak aktif sgt. Tdoq sama2

3y ago

Tue yg risaw gak kalo pas lahir nnti dia xmo tido sbb dia aktif smpi kol 2,3pg. Tp xpelah jnji baby sihat2 je

Sama la.. Kekdg xkira siang mlm menendang