25weeks

Hai ada sapa2 25w yang baby aktif menendang sampai susah nk tido? Kita bgun subuh pon dia bgun skli dok kicking2 ??malam lagila rasa mcm roller coaster dah dlm perut nie.

6 Balas

Sama Mcm Sya hamilkan anak no 3..Bru lagi bersalin bulan 3 tahun nie..Masa preggy kn dia..memng setiap malm susah nk tdo..bgun pagi mengantuk xyah kira lah..sbb mlm xleh nk tdo..baby aktif Allah sje yg tau🤣

5y ago

Kan sis. Bila dia tido kita lak rindu nk dia gerak2 pdhl dlm peyut lg hehe.