Kudapan Tengah Malam!

Haaa, baik mengaku siapa dekat sini sejenis makan tengah-tengah malam? Min tak B mesti E! Pilihan A kalau hujan tengah malam je hehehe

Kudapan Tengah Malam!
67 Balas

makan jgk tp biskut kering cicah air milo kosong je xpun roti.. jarang dah mkn berat² mlm sebb ade gdm.. on ubat... kalau lewat2 pun minum air kosong je

😘✌🏻A. biskut cicah milo... kadang2 minum dgn oat atau kadang2 kunyah2 muruku atau kerepek bawang🤣sblm tdo alas perut..hehee🤭🤭✌🏻

A...klu mkn berat tgh mlm xbrp minat🤣 suka kunyah2 biskut atau roti smbil minum air panas kdg2 milo..kdg2 susu

tak best cicah milo, nest lah best. tapi sbb menyusu tak dpt lah nak buat selalu. so lebih kepada makn roti

A...kdg² minum milo panas je. Tak lalu nak makan apa² kalau lewat malam.

a tp x selalu sbb ada gdm on ubt..lau lpar sgt mkn epal hijau je

roti cicah milo xde ke.. tp biskut makan jgk..

Nak sgt A tu tapi gdm. On insulin dgn ubat.

Jarang kudapan malam sbb gdm. Minum air je

A. Kadang tukar2 samada milo atau horlick