Penipuan Mak-Mak Bila Simpan Makanan Dekat Dapur

Haaa! Baik mengaku siapa yang selalu buat macam ni...Hehehe Kadang-kadang kita ni mak-mak taknak membazir, guna je bekas apa yang ada, betul tak? Cepat, kongsi dengan mak-mak lain mana satu penipuan paling besar anda buat!

Penipuan Mak-Mak Bila Simpan Makanan Dekat Dapur
46 Balas

no 3...dulu selalu tetipu dgn mak ingatkan aiskrim rupanya kat dlm ada ikan,ayam,udang,sotong,ataupun daging sekarang saya pulak buat mcm tu 😂😂😂 bnda boleh guna knapa nk buang bila ank² buah dtg rumah diorang ingat aiskrim buka² la🤣🤣🤣

hahahahha yg no.3 tu rasenye 80% memang buat 😆 😄 🤣 😂 ♥️ sebab saya sendiri pun buat dulu..tapi sekarang tak dah.. sebab dah jarang makan ais cream..heheheh

No.1,2,3 yg no 4 tu mak ngan nenek je yg tnggal buat nostalgia betul haha dulu-dulu punya kenangan.

No 3 tertipu masa time kanak2 ingatkn aiscream dgn happynya buka sekali tgk taraa ikan dlmnya 😂🤣

ikan tu paling selalu guna.. sampai anak pun tertipu umi beli ais krim padahal dalamnya ikan😂😂

semua di atas, arwah nenek saya pernah simpan gigi palsu dalam bekas coklat, saya buka rupanya gigi

Tak buat dah. Better buat Trash to Cash (kitar semula) dgn SWM Environment. :)

4 tu bukan bekas beras, bekas sukat beras la. yaaa semua di atas nenek guna🤣

3 dan 4,smpi skrg 4 tu ade dkt umah dri zaman nenek dlu, legend

123 selau buat hehe . no 4 tu mak je yg masih guna 😅