Padankan kudapan kegemaran anda!

Hi selamat petang semua🥰 Siapa pada waktu lapang atau waktu berehat suka makan kudapan? 😋 Kudapan yang sihat bagus tau terutamanya kepada ibu yang menyusukan🤱🏻 Kerana ada sesetengah makanan berkhasiat mampu menggalakkan pengeluaran susu ibu💕 Haaa! Jom kongsikan kudapan kegemaran anda di ruangan komen ni jom😉 Kot ada yang dah bosan dengan kudapan yang sama, boleh cuba gabungan kudapan yang lain pula🤤

Padankan kudapan kegemaran anda!
49 Balas

A. Kurma B. Pisang a. Ais krim 5.Roti 1.Coklat 3.Biskut c. Susu

A.C..D No 3..5..Aiskrim .. yogurt dan susu👌🏻😊

kurma, pisang, coklat, kekacang, roti, aiskrim & susu

B.pisang 1.coklat 2.kekacang 3.biskut 5.roti .susu

strawberi,coklat dan aiskrim❤

Kurma Pisang Susu Blande 😋

kismis biskut @roti ais krim

buah, biskut, ssu dn roti

A , B , 1 , 3 , 5 , a & c

B, D, E . 3, 5 . a, c .